Vår oppgave er at du blir sett!

Uansett kunde eller utfordring, vi tar oppgaven med engasjement! Vet du hvem du vil kommunisere til, har vi kompetansen på produktvalg og tjenester. Vi synliggjør din profil på en god og kreativ måte.

Thomas Arildset

Thomas Arildset

Daglig leder

Thomas er en av grunnleggerne av Relieff Reklame og har vært daglig leder siden oppstarten i 2010.
Han startet sin karriere i butikkinnredningsbransjen, og har jobbet med mange store merkevarer. Han har lang erfaring innen kundebehandling og kommer alltid med noe spennende til våre kunder. Thomas er en kreativ vinnerskalle, og kommer bestandig i mål med oppgaven.
På fritiden sykler Thomas høyt og langt, og han tror at han er i tipp topp form 😉 neste utfordring: Styrkeprøven.
Men han egner gjerne tid foran TV-en med favorittsporten fotball på skjermen ... Man U er laget, og han reiser gjerne langt for å få med seg topp-oppgjørene!

  Bark

  Bark

  Løpegutt

  Bark er født på Fjellhammar og oppvokst på Kolbotn. Med sine 9 år og 31 kilo er han still going strong! Han har sterke drifter mot villhunden, men er utdannet ved Norges Hundeskole med dressur spesielt vektlagt innkalling og «sitte bamse». Bark har jobbet med merkevarer som Fellskjøpet, Hills og Labb. Til lunsj spiser Bark restemat og tørrfor, men på julebordet tar han seg gjerne en pinne. Han snuser daglig men er en festrøyter. Han mener at hunden alltid har rett, og du er derfor i trygge labber om du jobber med Bark.

   Eva Maria Utvåg

   Eva Maria Utvåg

   Salg/markedsføring

   Eva er født og oppvokst i skilt- og dekorbransjen og elsker det høye tempoet og de mange utfordringene. Hun har vært i denne bransjen i 31 år og er en av grunnleggerne av Relieff Reklame. Med ansvar for salg og markedsføring er hun alltid i farta og har et enormt engasjement uansett oppgave. Hun har kunden i fokus og er alltid positiv og kreativ.
   Eva elsker musikk, og tar gjerne en fanfare på trombonen i festlig sammenheng. På fritiden er Eva å se på tur med hund i skog og mark, på trening, eller helt utslitt på sofaen med en såpeopera på TV-en. 😀

    Liv Kvello Lees

    Liv Kvello Lees

    Grafisk designer

    Liv har flere års studier innen grafisk design fra Norge og en BA fra Bath Spa University College i England. Hun har drevet eget selskap i flere år og har god erfaring som designer fra det engelske bladforlaget ”Future Publishing”.
    Liv har vært ansatt hos Relieff siden 2011. Hun er spesielt god til å tolke oppgavene og kommuniserer tydelig og effektivt. Det er hun som sørger for at våre kunder blir sett!! Alle elsker hennes blide og fine personlighet.
    På hjemmebane er hun en engasjert og aktiv trebarnsmor.
    I festlig sammenheng finner man henne gjerne på Karaoke 😉 og hun er alltid den første og siste på dansegulvet. Ellers finner hun ro og balanse med Qigong.

     Kirsti Holløkken

     Kirsti Holløkken

     Backoffice

     Kirsti har vært hos oss siden 2017 og kommer opprinnelig fra databransjen hvor hun har fått de fleste programvarer inn med teskje.
     Hun har full oversikt og setter gjerne sammen kreative forslag og tilbud til deg som kunde. Hun er superhyggelig og gir deg den beste oppfølging.
     Kirsti har på sin tid her med oss, blitt en viktig del av teamet. Det er hennes fortjeneste at vi nå er miljøfyrtårn-sertifisert!.
     På fritiden elsker hun å reise til nye spennende steder og kulturer, eller også bare være på hytta i Stöten.
     Hun er ekstremt blid, samfunnsengasjert og glad i dyr. På hjemmebane er hun en «hobbybonde», driver frem grønnsaker og plukker bær langt utover høsten.